Catalog
6 photo
Characteristics
Ships From
CHINA
Origin
Mainland China
Description
Madde İşaretleri:
1.Uzun Ömürlü Tasarım: Güneş koruması için üç katmanlı kalınlıkta tasarıma sahip Çocuk Şişme Havuzumuzda çocuklarınızın güneşi ıslatmasına izin verin. Yüksek mukavemetli PVC ve aşınmaya dayanıklı özelliklerle üretilen bu ürün, daha fazla yaz keyfi, güvenli ve sağlam olmasını sağlar.
2. Arka Bahçe Eğlencesini Çekici: Çocuk Şişme Havuzumuz, şişirmeyi kolaylaştıran çift sızdırmazlık hava tapası özelliği ile birlikte eğlenceli, karikatür tarzı bir tasarıma sahiptir. Çocuklarınızı tüm yaz boyunca güvende tutun ve eğlendirin!
3. Rahatça Depolayın: Çocuklarınızın iyi bir kullanıcı deneyimi yaşamasını ve keyifli bir gün geçirmesini sağlayan, saklaması kolay katlanabilir tasarımımızla eğlenin.
4. Yaygın Olarak Kullanılan: Çocuk Şişme Havuzumuzla daha fazla eğlencenin sonu yok. Bahçede geçirilen tembel günlerden heyecan verici su partilerine kadar olanaklar daha fazladır. Unutulmaz yaz anıları yaratın.
5.Yaz Keyfi: Ailece keyifli anlar yaşamanız için tasarlanan bu şişme havuz, muhteşem bir yaz deneyimi yaşatır, sosyal buluşmaları ve kullanıcı memnuniyetini artırır.
Yazın sıcağını karikatür tarzı Aile Şişme Havuzuyla yenin. Dayanıklı PVC malzemeden yapılmış olup bahçenizde kurulumu ve daha sonra saklanması kolaydır. Aile eğlencesi için olmazsa olmaz bir yaz zorunluluğu!

Şartname:
Adı: Çocuk Şişme Havuz
Malzeme: PVC
Stil:
A; 1,2 metre 2 katmanlı baskılı baloncuklar
B: 1,3 metre 3 katmanlı baskılı baloncuklu taban
C: 1,5 metre 3 katmanlı baskılı baloncuklu taban
D: 1,8 metre 3 katmanlı baskılı baloncuklu taban
E: 2,1 metre 3 katmanlı baskılı baloncuklu taban
Ürün boyutu:
A: yaklaşık 1,2 m/3,94 fit
B: yaklaşık 1,3 m/4,27 fit
C: yaklaşık 1,5 m/4,92 fit
D: yaklaşık 1,8 m/5,91 fit
E: yaklaşık 2,1 m/6,89 fit

Paket listesi:
1 * Çocuk Şişme Havuzu
Title 1, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 2, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 3, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 4, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 5, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 6, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 7, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 8, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 9, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...Title 10, Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz...
View more
14.49$
19 sold

Şişme Yüzme Havuzu Aile kalınlaşmak Şişme Havuz çocuk Bebek Yüzme Havuzları Yaz Kapalı Açık su Partisi

Delivery edit USA

Color

1.2M
1.5M
1.8M
2.1M

Ships From

CHINA
1
Order now
Add to cart
This model is over and unavailable for order
Hitno's Obligations
Security and Privacy

Secure payment

Secure Privacy

Delivery Guarantee

Refund in case of loss of the parcel

Refund for non-delivery

Refund if the item is damaged

Return of the productPrice adjustment
Fast delivery of goods from China
Published: 04.05.2024 18:00 463Views

Ads from the same category